Seve objavila prvi selfie poslije glasina o krizi u braku, ali sve je više zaintrigirala znakovita poruka uz fotografiju

instagram

Severina je najnovijom fotografijom na Instagramu oduševila svoje obožavatelje koji se ne mogu nadiviti njezinoj ljepoti, a uz objavljenu je fotografiju i citirala američku aktivisticu i zagovornicu ženskih prava Elizabeth Cady Stanton.

“Najbolja zaštita koju svaka žena može imati je… hrabrost”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira bujne raspuštene kose, odjevena u jednostavnu bijelu košulju.

View this post on Instagram



“Najbolja zaštita koju svaka žena može imati je… hrabrost.” #elizabethcadystanton #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

U komentarima joj je pristigao velik broj komplimenata i pohvala na račun izgleda, kao i brojne poruke podrške.

“Najhrabrija i najljepša moja”, “Ljepotica”, “Najljepša i to je to”, “Severina, nikada ne gubiš svoju ljepotu. Ti si žena sa stilom”, “Kako lijepa žena”, “Srce mi se istopilo kada si mi na koncertu dala ruku”, “Divna”, “Fantastično”, neki su od komentara koje je dobila.

Navodno je sve u redu

Severina i njezin suprug Igor Kojić u posljednje su vrijeme bili tema regionalnih medija koji su se raspisali o navodnim problemima koje imaju u braku te o svađi s njegovim roditeljima Oljom i Draganom Kojićem Kebom. Par nije htio komentirati navode, no Igor je romantičnom objavom na svom profilu na Instagramu dao naslutiti kako je među njima ipak sve u redu i da je njihova ljubav još uvijek jaka, piše Dnevnik.hr.

Komentari