Severina i Igor prestali su se pratiti na društvenoj mreži. Uklonjen i šaljivi post u kojem se Igor osvrnuo na navode o bračnoj svađi

instagram

Nakon nekoliko tjedana šuškanja o odnosu Severine i njenog supruga Igora Kojića, koji se jučer prvi put na Instagramu oglasio na ovu temu, supružnici su se danas prestali pratiti na društvenoj mreži.

Iako se službeno nisu izjasnili niti komentirali ikakve izjave o svojoj navodnoj svađi, bračni par Kojić ipak je neku vrstu poruke poslao. Naime, i Severina i Igor inače na Instagramu prate samo jedno drugo, no trenutno na svojim profilima ne prate nikoga, tj. otpratili su jedno drugo.

Igor je sa svoga profila uklonio i jučerašnji post u kojem je na šaljiv način objavio fotomontažu, na kojoj pozira zagrljen sa Severinom, dok njezin bivši partner Milan Popović ‘vreba’ iz žbunja.

“Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora, napisao je Kojić i uz to u video montaži pridodao kultnu pjesmu Đorđa Balaševića ‘Namćor’. Stihovi iz pjesme koji glase ‘Al’ tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina’, njegovi pratitelji protumačili su kao upućene Severini. Uz sve je dodao i hashtag ‘Dosta ako Boga znate'”.



Igor je nedavno, nakon nekoliko godina, promijenio i svoju profilnu sliku Instagrama na kojoj je bio sa Severinom.

 

Komentari