Severina razočarana: ‘Precijenjen je brak, sve je precijenjeno kad se sje*eš’

Foto: Instagram

Severinu Vučković su nakon dugoočekivanog koncerta u Osijeku emocije ponijele do tolike mjere da je i zaplakala.

“Niste ok, imam šminku i ne želim plakati. Osim toga, sin mi je ovdje i srce mi je puno. Znate, kad je on bio mali, ja bih oblačila kostime, a on bi me pitao što to radim. Ja bih mu rekla da sam Superman pa on i danas misli da ja spašavam svijet. Možda i jesam neki akcijski junak. Ali akcijskom junaku se događaju gluposti”, rekla je prije pjesme “Ostavljena”.

Pjevačica je nakon koncerta u Osijeku na svom Instagram kanalu podijelila video priprema za veliki nastup, prenosi Dnevno.hr

“Znate koja je tajna dobrog koncerta? Tajna svakog pametnog izvođača su najbolji muzičari koji postoje, menadžer koji ti masira noge i dobri prijatelji”, kazala je Severina, a zatim se oglasila i o temi koja sve najviše zanima.



Za brak više nije zainteresirana

“Ja ne bih da me više nitko prosi, da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena. Precijenjen je brak, sve je precijenjeno kad se sje*eš”, zaključila je pjevačica.

Podsjetimo, pjevačica je prije dvije godine tražila rastavu od 15 godina mlađeg partnera Igora Kojića s kojim se vjenčala 2015. godine.

Komentari