Severina se javila s aerodroma: Odoh, ali ne bježim od nikog kao “naši dečki”

Foto: Instagram

Severina Vučković ne prestaje se oglašavati na društvenim mrežama nakon odluke Vrhovnog suda kojom se poništava presuda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića te se dijete vraća ocu.

Ovoga puta pjevačica je u videu na svojem Instagram Storyju pozirala iz zagrebačke zračne luke. “Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi ‘naši dečki’ bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga”, rekla je Severina na snimci te za kraj rekla ‘I’ll be back’ (eng. Vratit ću se), popularnu frazu koju izgovara glumac Arnold Schwarzenegger u filmu ‘Terminator’.

Naime, Severina će u BiH večeras imati koncert. Podsjetimo, već nekoliko dana traju burne reakcije javnosti na odluku Vrhovnog suda kojom se poništava presuda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića te se dijete vraća ocu.



Dobila je podršku od većine estradnjaka

Podsjetimo, o ovoj se temi oglasio i predsjednik Zoran Milanović, koji je poručio kako slučaj traje devet godina te i upitao treba li se možda mijenjati Ustav. “Ozbiljna je tema”, rekao je Milanović.

Severinin slučaj komentirao i Milanović: ‘Dječak je vjerojatno već dobio sijede’

Uz Milanovića, Zlatan Stipišić Gibonni iskoristio je priliku na sinoćnjoj dodjeli glazbene nagrade Cesarica u Zagrebu da javno iskaže podršku svojoj kolegici Severini Vučković. “Znamo… Tajna nije da je Severina dobra mama. To sam želio reći i treba joj tog maloga dat”, izjavio je Gibonni nakon čega su dvoranom u kojoj je dodjela održana odjeknule ovacije i pljesak.

Foto: Instagram

Uz Severinu su stali i Ella Dvornik, Nina Badrić, Anđa Marić, Ana Gruica Uglešić, Maja Šuput, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Seka Aleksić, Milica Todorović i Boris Ružić te mnogi drugi, a ogromnu podršku dobiva i od strane tisuća svojih obožavatelje iz Hrvatske i čitave regije.

Ella Dvornik stala uz Severinu: ‘Ako ovo nije za ulicu… Ne znam što je‘

Komentari