Severina se obratila Vedrani Rudan: ‘Radosti, stižem ti u subotu, dođi do mene ako smiješ’

Foto: Srdjan Vrancic/Damjan Tadic/ CROPIX

Medijska gungula oko Severinine sudske borbe i dalje ne jenjava. Proživljavajući neke od najtežih trenutaka vezanih za Milana Popovića i sina Aleksandra, pjevačica redovito s pratiteljima na Instagramu dijeli svoje potpuno iskrene misli. Sada se ponovno okrenula društvenim mrežama, no ovoga puta se u fokusu našla spisateljica Vedrana Rudan.

Severina je sada na Instagramu podijelila tekst Vedrane Rudan i pozvala je da se sastanu na kavi. “Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku… Dođi do mene. Doduše, neću biti sama (bit će puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali hajmo bar na kavu. Ako se smiješ družiti sa mom. Čekam te. Tvoja Lipa”, napisala je pjevačica i dodala: “P.S. Trebat ćeš ti meni. P.P.S. Obožavam te do kraja života”.

Foto: Instagram

‘Hoće slavu, hoće lovu’

Ovako je, između ostaloga, glasio kontroverzni tekst Rudan. “Tko je, u hrvatskim okvirima, Severina? Ona je žensko koje se, od kako je stupilo na pozornicu, ponaša kao muško. Hoće slavu, hoće lovu, željela je i dobila dijete izvan braka. Zašto žene ne naručuju spe*mu poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje učiteljice, tete u vrtiću ni one ženske u centrima za neki rad. O velečasnim sutkinjama da se ne govori”, započela je.

“E, kad bi ona pičila li ga pičila doma iza zaključanih vrata dok mužu sprema ručak, a u mislima se priprema za popodnevno glačanje i možebitno kasno noćno k*esanje, kad sredi kuću i kad on ugasi televizor…Ali ne! Ona želi biti javna ženska i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da se maknu od djece, crkve i kuhinje. Opa!”, nastavila je Rudan.



Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

‘Mi smo obične babe’

“Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Govori preglasno, misli, želi sina uz sebe, uostalom, poznato je da 99% Hrvatica dobije dijete nakon razvoda. Ne kuži Severina da mi koje smo dobile djecu kad smo odje*ale muževe nismo bile Severine. Mi smo obične babe, ženke koje imaju pravo na djecu, vrlo često ta prava koja dobivamo prelaze sve granice”, napisala je Rudan.

“Nakon rastave imamo pravo na brigu o hranjenju, oblačenju i školovanju djece. Nitko nam ne oduzima radost plaćanja treninga, instrukcija i osiguravanja krova nad glavom za našu djecu. Nekim sretnicama čak sjedne mjesečno na račun 150 eura alimentacije. Severina nije jedna od nas. Ona jest građanka Republike Hrvatske. Ona jest dobila izvanbračno dijete pa ipak nema status obične majke. Da ima taj status je*alo bi se Hrvatskoj za nju kao što joj se je*e i za sve hrvatske majke koje imaju izvanbračnu djecu”, oštro je poručila Rudan, cijeli tekst pročitajte OVDJE.

 

 

Komentari