SLAVLJE U ZADRU Dominik Livaković uplovio u bračnu luku s Hanom Matić

Luka Gerlanc/Cropix

Zadranin Dominik Livaković, vratar reprezentacije i Dinama uplovio je u rodnom Zadru u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić. Nakon crkvenog obreda održanog u zadarskoj katedrali Sv. Stošije mladenci i brojni uzvanici slavlje nastavljaju u hotelskom resortu u obližnjim Petrčanima

Upravo vjenčani mladenci izlaze iz crkve
Luka Gerlanc/cropix/

Izricanju zavjeta prethodio je svečani domjenak na kojem su se počeli okupljati uzvanici, a iza 17 sati održan je crkveni obred u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Nakon što su izrekli jedno drugom vječno da, mladenci su keenuli prema Falkensteinerovom resortu Punta Skala gdje se održava svečana večera, a goste bi navodno trebali zabavljati Petar Grašo i Saša Matić.

Samozatajan par, koji je u vezi od ljeta 2017., rijetko je dopuštao medijima i javnosti u svoj privatni život, a tek krajem prošle godine saznalo se da su se nekoliko mjeseci ranije zaručili.

Zgodna Zagrepčanka, koju su mediji od milja prozvali hrvatskom Meghan Markle, magistrica je Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a dugi niz godina bavila se i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem, no ne krije da bi se u budućnosti željela izražavati kroz modu i umjetnost.



image
Luka Gerlanc/Cropix

Svojedobno je ispričala kako se među njima nije dogodila ljubav na prvi pogled. ‘Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je ‘na prvu’ povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit’, ispričala je tada za Jutarnji list. Livaković je pak tada istaknuo da cijeni što se partnerica prilagođavala njegovom dinamičnom rasporedu.

Helena i Dominik žive zajedno nedaleko od Dinamova stadiona, a zbog Cruza, njihova pomskyja, često šeću maksimirskim perivojem.

image
Luka Gerlanc/Cropix

 

Komentari