Šprajcova objava naljutit će Grbina: ‘Imam san u kojem sam ja premijer…’

Foto: Instagram

Popularni televizijski voditelj Zoran Šprajc ponovno je izazvao smijeh na društvenim mrežama objavivši šaljivu fotografiju šefa Socijaldemokratske partije (SDP-a) Peđe Grbina. Na fotografiji se vidi Grbin, a Šprajc je u opisu fotografije napisao: “Imam san u kojem sam ja premijer, a uz mene hodaju lav, limeni i strašilo.”

Ovaj humorističan pristup političkoj sceni nije rijedak kod Šprajca, čije su dosadašnje objave na društvenim mrežama često izazivale reakcije i smijeh kod njegovih pratitelja. Dodatno, u opisu objave, Šprajc se poslužio citatom iz knjige “Čarobnjak iz Oza”, ističući: “Nigdje nije lijepo kao kod kuće.”

Objava je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a komentari pratitelja su raznoliki, s nekima podržavajući Šprajcov humor, dok su drugi izrazili različita mišljenja o političkim konotacijama objave, prenosi Dnevno.hr

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst



 

‘Bolje Kansas, Dorothy i Toto nego ovi iz kriminalne organizacije’

“Uzbudljivo bi bilo da on dođe na vlast. Zamisli, za početak, raspusti cijeli Zagreb! Pardon, ne smije se više tako reći, nego Grad Zagreb. Jedino je nužno reći Grad Dugo Selo, za druge bi pismenima trebalo biti jasno, heh”, napisao je jedan komentator.

Srpski pjevač se uveliko druži s Lukom Modrićem: ‘On je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug’

“Bome bolje Kansas, Dorothy i Toto nego ovi iz kriminalne organizacije s pravomoćnom presudom”, napisao je još jedan čovjek.

Podsjetimo, veliki prosvjed lijevih političkih opcija koje su se na Markovom trgu okupile nakon što je premijer Andrej Plenković ostao ustrajan u odluci na sudac Ivan Turudić bude njegov kandidat za glavnog državnog odvjetnika sasvim je očekivano osim u medijskom prostoru veliku pažnju privukao i u vladajućoj stranci, u kojoj međutim tvrde da tek sada kada vide prizore s Markova trga nemaju razloga za zabrinutost.

Komentari