Srbi poludjeli zbog Severininog uzvika u Crnoj Gori, oglasila se pjevačica: Odgovor im neće dobro sjesti

Foto: Instagram

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković (51) za doček Nove godine nastupala je u crnogorskom Kotoru gdje se okupilo više od 30 tisuća ljudi. Nakon što je pjevačica izvela pjesmu “Ivanova korita” i uzviknula “Ne dajte Crnu Goru”. Njezina izjava izazvala je lavinu komentara i histerije u Srbiji. Javila joj se i kći autora pjesme koju je pjevala, Ljubica Njegomir, a sada se oglasila i pjevačica.

“Mir Božji, Hristos se rodi. Djeco, čuvajte Srbiju od mržnje i nasilja”, prokomentirala je pjevačica Severina za 24sata nakon što je dobila brojne kritike iz Srbije zbog uzvika na dočeku u Crnoj Gori.

Foto: Instagramve

Histerija u Srbiji
Podsjećamo, Severina je za doček Nove godine nastupala u Kotoru, gdje se okupilo više od 30 tisuća ljudi. Pjevačica je izvodila svoje najveće hitove, a u ponoć je zapjevala pjesmu Ivanova korita i viknula “Ne dajte Crnu Goru”.

Srbi su ovo digli na poseban nivo pa su i naslovnice najpoznatijih medija prepune Severine. “Skandal! Što je sljedeće? Severina izjavila da Crnogorci imaju pravo na postojanje? Dokle s ovim Antisrpskim ludilom?”, naslov je na Blicu.



Severina napravila spektakl u Kotoru: ‘Rekli su mi da nisu svi stali na Trg’

No, Crnogorci su oduševljeni Severininom rečenicom, a ostalim ljudima na društvenim mrežama nije jasno u čemu je točno problem. “Morate smisliti neke bolje skandale jer to što je Severina rekla nekako nema previše smisla”, dodala je jedna korisnica.

Komentari