SRBIJA TVRDI DA IMA NOVOG TESLU Kažu da je mladi genij Stefan ‘izumio nemoguće’

Otvoreno

Srbijanska javnost oduševljena je medijskim naslovima koji slave Stefana Unića iz Kruševa.

Nosi titulu najboljeg mladog inovatora

Unić je vrsni student Visoke tehničke strojarske škole strukovnih studija u Trsteniku i vicešampion regionalnog takmičenja za najbolju poslovnu ideju. Ovog mladića koji veliku ljubav gaji prema glumi, recitaciji i plivanju te govori engleski i njemački jezik, proslavila je njegova jedinstvena ekološka ideja koju je nazvao „Personalizirani orgonit“.

Stefan je odlikovan titulom najboljeg mladog inovatora Rasinskog okruga, nositelj je prestižne Oktobarske nagrade za izuzetan doprinos u znanstvenom istraživanju, počasni gost na više od sedam sajmova u Europi i kao takav –  jedini aktivni mladi inovator i istraživač iz Srbije.

Za njegov izum “Personalizirani orgovit”, struka tvrdi – izumio je nemoguće:



Što je Personalizirani orgonit?

“Moja ideja ‘Personalizirani orgonit’ je ekološki uređaj koji ublažava elektromagnetno zračenje, koristi se za brži i bolji rast biljaka, dobro je sredstvo protiv suše i ima odličan utjecaj u zaštiti od chemtrailsa. Orgoniti imaju višestruka svojstva, no nažalost nisu dovoljno poznati u javnosti. To su uređaji koji se postavljaju kod izvora zračenja (ruter, kompjuter, televizor…). Rade tako što ublažavaju zračenje tih tehničkih uređaja – kaže Stefan i dalje objašnjava:

Ublažava zračenje za 50%

“Iza ove ideje bio je dug vremenski period i veliki i naporan rad. Inače, i dalje radim i istražujem. Kod kuće sam napravio jedan orgonit, ali tek nakon pedesetak pokušaja. Testirao sam ga i dokazao da ublažava zračenje za oko 50%. Postavio sam ga pored biljke u vrtu. Biljka je brže i bolje rasla i nisu je napadali paraziti. U orgonitima se nalazi orgonska energija, koja je blagotvorna za kompletan živi svijet. Pored pozitivnog efekta oni se smatraju i suvenirima. Da bi napravili orgonit, potrebna je kreativnost i posvećenost. Sve nagrade koje sam do sada osvajao plod su suradnje sa mentorima, profesorima i znanstvenicima kojima se još jednom zahvaljujem. Osvojene nagrade su mi najdraže, jer one nisu samo moj uspjeh već je to i zasluga svih koji su mi pomagali”, kaže mladi genij kojega se već sada naziva “novim Nikolom Teslom”.

Komentari