SRPSKA ESTRADA SE TRESE! Tajkun iz Sesveta zaprijetio pjevačicama otkrivanjem seksualnih afera: Ako me iznerviraju, reći ću javno!

Foto: Facebook

Poduzetnik Marijan Šarić zaprijetio je otkrivanjem seksualnih afera s poznatim pjevačicama iz Hrvatske i regije koje je navodno godinama financirao.

Marijan Šarić godinama je bio vlasnik jednog od najpoznatijih noćnih klubova, gdje su gostovale brojne pjevačke zvijezde, a poduzetnik tvrdi da je s mnogima od njih bio intiman.

“Moj život se sastojao najviše od toga i takvih odnosa. Puno je takvih dama sa srpske estrade, koliko hoćete. Mnoge od njih bave se najstarijim zanatom, a paravan su im glazba i nastupi. Nisam samo ja bio s njima već i mnogi moji dobri prijatelji. U pitanju su neka od najvećih imena. Zasad neću ništa govoriti o tome, ja sam džentlmen, ali ako me iznerviraju, reći ću javno njihova imena. Ja za sve imam dokaze”, poručio je Marijan za Kurir.

Na pitanje jesu li ga neke od tih pjevačica zvale da ga mole da ih ne spominje u bilo kojem kontekstu, istaknuo je: “Jesu, kako nisu! Danima me zovu na sve brojeve koje imam. Mole me da šutim jer bih im zauvijek uništio brakove i karijere. Zasad ne moraju brinuti. Za neke od njih ne biste mogli ni pomisliti na što su spremne i koliko su perverzne”.



Podsjetimo, Marijan, tajkun iz Sesveta, postao je poznat široj javnosti nakon što je iznio niz skandaloznih tvrdnji o starleti i pobjednici srpskog showa “Zadruga” Ivi Grgurić.

 

Komentari