SRPSKA PJEVAČICA UHIĆENA U HRVATSKOJ: Iza rešetaka završila pod sumnjom da je povezana s mafijom?

Foto: Instagram

Nakon što je regijom odjeknula vijest da je srpska pjevačica Tea Tairović privedena na aerodromu u Njemačkoj, njena kolegica, Goga Sekulić, prokomentirala je situaciju u kojoj se našla Tea i otkrila da je i sama bila u zatvoru i to u Hrvatskoj.

Kako je pojasnila Goga, uhićena je nakon što je kupila automobil. Ono što, kaže, nije znala, jest da je išla po ukraden automobil, piše Dnevno.

“Nek je živa i zdrava. Ja sam bila 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj jer sam kupila auto. Išla sam preko granice podići ga i mislila sam da kada isplatim i drugi dio, uzet ću i drugi ključ, kad ono auto ukraden! Imala sam sreće da nisam bila u ćeliji, sjedila sam s načelnicom, ‘ispadoh’ da sam bila u mafiji za krađu automobila”, rekla je Goga u “Premijeri – Vikend Specijalu”.

Podsjetimo, nakon nekoliko sati saslušanja na aerodromu u Hamburgu, pjevačica Tea Tahirović je puštena, a za medije se oglasio njen menadžer.



“Točno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Schengen zoni pa su ju zbog toga zadržali. Dosta joj je popunjena putovnica jer dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Prije dva tjedna dogodio se propust, kada je isreklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok”, rekao je za Kurir.

 

Komentari