Stanković najavio nedjeljnog gosta: ‘Kako pokrenuti pasivne građane da ne budemo žrtve?’

Foto: Screenshot/HRT

Iako su neki gledatelji, nakratko, otišli krivim tragom te pomislili kako bi kod Aleksandra Stankovića ove nedjelje mogao gostovati premijer Andrej Plenković ili predsjednik Zoran Milanović, gledatelji će ipak imati prilike gledati nešto drugačiju emisiju.

Naime, dao je već naslutiti, a sada i potvrdio, kako u emisiju Nedjeljom u 2, dolazi umjetnik Filip Filković Philatz, poznat po kreativnim ilustracijama uz pomoć umjetne inteligencije.

“U zadnje vrijeme poznat po tome što umjetnu inteligenciju koristi za smještanje političara u neke druge kontekste od onih koje smo navikli Filip Filković govorit će i o uspješnim projektima za HTV “Dulum zemlje” i “Lovac na bilje”, izložbi koju organizira u Klovićevim dvorima te objasniti zašto misli da smo previše opterećeni negativnim emocijama”, poručili su iz emisije Nedjeljom u 2.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, brada i naočale
Foto: Facebook

‘Sitan napredak u životu pojedinca’

“Takvi ljudi su potrebni ovoj našoj napaćenoj zemlji! A još više nam je potrebno da iz Japana prekopiramo Kaizen i krenemo odgajati djecu u tom duhu od prvih svjesnih trenutaka njihova života, vrtića, osnovne škole i daljnjeg školovanja i života. Sitan napredak u razvoju pojedinca svaki dan, dan za danom, kroz cijeli život. I za 25 godina će nam krenuti na bolje, a brzo će proći to vrijeme”, komentirao je jedan gledatelj.



“Što bi nam gospodin preporučio, koju kreaciju iskoristiti da počnemo popravljat ovo surovo društvo u Hrvatskoj. Kako pokrenuti pasivne građane da ne budemo žrtve mi koji se trudimo napraviti nešto u životu?”, glasio je jedan komentar

Oglasila se Severinina odvjetnica i komentirala presudu: ‘Ovo nije ono što očekuje da bude u konačnici’

Philatz je posebno nasmijao ilustracijama, a zasigurno mnogima pomogao da otpuste bar dio negativnih emocija, koje je izradio uz pomoć umjetne inteligencije. U njima je prikazao poznate hrvatske ličnosti u nekim potpuno drugim životnim ulogama.

Komentari