Stanković najavio novog gosta, mnogi su oduševljeni: ‘Svaka čast i kapa do poda, obavezno se gleda’

Foto: Screenshot/HRT

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije “Nedjeljom u 2” ponovno je na Facebooku objavio tko će biti njegov sljedeći gost u popularnoj nedjeljnoj emisiji.

Naime, riječ je o Darku Chudy s kojim će Stanković, kako je najavio, razgovarati o temama zdravstva u Hrvatskoj, dilemi oko privatnog ili javnog zdravstva, ali i o užem području rada ovog neurokirurga, točnije dubokoj mozgovnoj stimulaciji i uspjesima na tom polju.

Duboka mozgovna stimulacija
“Čovjek koji piše otvorena pisma svim medicinskim institucijama u zemlji i upozorava na probleme kako bi što više mladih liječnika ostalo u Hrvatskoj, neurokirurg Darko Chudy gost je emisije Nedjeljom u 2. Govorit će o zdravstvu u Hrvatskoj, dilemama privatno ili javno zdravstvo te o užem području svog rada, dubokoj mozgovnoj stimulaciji i uspjesima na tom polju”, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici emisije.

Dok je u dodatnoj objavi Stanković naveo ”Chudy već dulji niz godina upozorava da ovako dalje vise ne može u zdravstvu. Od privatizacije zdravstvenih usluga do nepotizma u bolnicama”.



‘Svaka čast i kapa do poda’
Mnogi su u komentarima bili oduševljeni izborom gosta.

“Konačno gost koji se mora pogledati. Vrh čovječnosti i vrhunski stručnjak”, “Idem u srijedu na pregled kod poštovanoga doktora. Već su mi mnogi pričali o doktoru Darku Chudyju. Gledam obavezno”, “Obavezno se gleda! Sve riječi pohvale za profesora Chudyja kao stručnjaka, čovjeka, suradnika, kolegu, za njegovu iskrenost i pristup pacijentu”, “Imala sam priliku upoznati gospodina, svaka čast i kapa do poda”, samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod najave.

Komentari