Stanković najavio novog gosta: ‘Nerazumljiv i samo frflja, neka emisija bude s titlom’

Twitter

Televizijski voditelj Aleksandar Stanković kroz godine je postao ikoničko lice hrvatske televizije. U njegovoj karijeri najviše se ističe vođenje emisije ‘Nedjeljom u 2’, koja je do danas stekla već kultni status među gledateljima.

Rijetko koje izdanje ove emisije može proći bez nekog iznenađenja, većinom u obliku gosta. Stankoviću je gotovo pa praksa da nekoliko dana unaprijed na društvenim mrežama najavi tko će biti ‘zvijezda’ nove emisije, a to je učinio i ovog puta.

“Nakon dvije i pol godine našli smo put do njegovog srca! Branko Bačić nam dolazi u goste. Potpredsjednik Vlade, ministar graditeljstva…”, napisao je putem Facebooka. Kao što je to i običaj, objavu je popratila nekolicina komentara iznenađenih fanova.

Goran Mehkek / CROPIX

“Kako je bilo nositi Sanaderu pare”

“Nisam sigurna što ga se još može pitati… Možda da gospodin odmori od priče, a o političkom liku i djelu palicu preuzmu statistički dostupni podaci”, “Baš nas nisi oduševio, jako je nerazumljiv i samo frflja”, “Dolazi bajke pričat za hdz ovce, pitajte ga kako je bilo nosit Sanaderu pare u torbama”, “Hvala, ali… ne, hvala pa makar našli i prevoditelja”, pisali su jedni.



Stanković iskreno progovorio o bolesti s kojom se nosi: ‘Imam problema već 14 godina’

“Neka bude emisija s titlom”

“Ma dolazi da se hvale sad je vrijeme kad se po milijunti put mora pohvaliti za glasić više. Užas sad gledam sportski program, ovo mi se zgadilo”, “Nije mi jasno, pa do sada su hadezeovci izbjegavali gostovanje u Nu2, kaj se sad dogodilo? Aco postal si mi sumnjiv”, “Neka bude emisija s titlom, da razumijemo ministrov “hrvatski” jezik”, nadodali su drugi fanovi.

Komentari