Stanković najavio novu gošću i izazvao podijeljene reakcije: “Gdje ih vadiš”

Foto: Screenshot/HRT

Gošća emisije “Nedjeljom u 2” kod Aleksandra Stankovića je saborska zastupnica “Možemo” Urša Raukar Gamulin. Je li “Možemo” razočarao birače te s kakvim programom izlaze na izbore? Tko najviše glumi u Saboru i ima li smisla da se umjetnici angažiraju u parlamentu neke su od tema emisije.

“U nedjelju ćemo malo o tome tko je najbolji, a tko najgori glumac u Saboru. Koji su vaši kandidati?” postavljeno je pitanje na Facebook stranici emisije ranije, a nakon što je otkriveno tko Stankoviću dolazi u goste, gledatelji su u komentarima većinom otkrili razočaranje, dok su rijetki pozdravili izbor gošće.

“Gdje ih vadiš”, “Drago mi je što je neću gledati”, “Predlažem da do izbora svake nedjelje u goste dolaze ili možemosi ili hdzovci. Naizmjence. Narod je željan ljigavaca”, “Hvala na obavijesti da drukčije isplaniram to vrijeme”, neki su od komentara ispod objave kojom je najavljena Raukar Gamulin.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba
Foto: Facebook

“Najveći i najlošiji teatar u Hrvatskoj”



Htjela je upisati glazbenu akademiju, završila je kao glumica, a danas najčešće nastupa na Markovom trgu. Ipak prije manje od godinu dana je priznala u razgovoru za Dnevnik Nove TV da joj nedostaju kazališne daske. “Ova scena i ovo kazalište su moj život, moja druga obitelj i moj drugi dom. Nedostaje mi gotovo bih se usudila reći do fizičke boli”, rekla je Raukar Gamulin.

Tada je upitana, kao netko tko to može procijeniti, prepoznaje ima li i u Saboru glumaca. “Trenutno radim u najvećem i najlošijem teatru u Hrvatskoj”, kazala je kroz smijeh, a je li se nešto u njenim opažanjima promijenilo, doznat ćemo u nedjelju.

Ovo je pet mitova o seksu u koje biste trebali prestati vjerovati

Inače, manje je poznato da se Raukar Gamulin nekad zvala Neda, a svoje novo ime promijenila je tek za parlamentarne izbore. “Kao djevojčica bila sam vrlo vrlo živahna. Nadimak sam dobila po vještici Uršuli Karapači. Mislim da je jasno je kakva sam bila – neuhvatljiva”, otkrila je.

 

Komentari