‘SVJEDOČILI SMO HAJKI’ Ivi Šulentić spomenuli doček Vatrenih, ona se rasplakala: Igrači su s Trga otišli punog srca

Foto: Instagram

Današnja gošća HRT-ove emisije Kod nas doma, koju vodi Iva Šulentić, bila je team menadžerica hrvatske reprezentacije Iva Olivari.

Djevojke su u studiju diskutirale o brojnim sportskim temama, a dotaknule su se i dočeka Vatrenih u Zagrebu, na čiji se spomen Šulentić u studiju rasplakala.

Olivari je, došavši u studio, rekla kako želi zahvaliti koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, ali i Ivi, koja je uz Luku Bulića bila voditeljica dočeka.

“Želim se zahvaliti tebi i Luki na odlično odrađenom poslu. Nažalost, mi smo svi svjedočili hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, jest da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca”, rekla je Olivari voditeljici, koja je na njene riječi pustila suzu.



“Znala sam da će do ovoga doći jer si hrabra žena koja se ne boji reći što misli i hvala ti na tome”, odgovorila je Šulentić kroz jecaje.

Šulentić su zbog dočeka neki navijači žestoko izvrijeđali
Podsjetimo, nakon što su voditelji Iva Šulentić i Luka Bulić prozvali sve članove hrvatske nogometne reprezentacije imenom pred 80 tisuća ljudi okupljenih u centru Zagreba, nekima od reprezentativaca proslijeđen je mikrofon da se obrate. Nakon što je Domagoj Livaković zahvalio okupljenima, mikrofon je uzeo Dejan Lovren.

“Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i pol godine, mislim da ćete se sjećati”, rekao je Lovren i poveo Lijepa li si, nakon čega je publika, bez instrumentalne podloge, nastavila pjevati s nogometašem. Nakon što je otpjevao refren, Šulentić je nastavila program i rekla: “Nemojte prestati pjevati, zagrijte svoje glasnice.”

Mnogi su pogrešno pretpostavili da je voditeljica Lovrenu preotela mikrofon i onemogućila mu da do kraja otpjeva pjesmu, zbog čega su Šulentić počeli žestoko vrijeđati na društvenim mrežama, prenosi Index.

 

Komentari