Tarikova škakljiva izjava izazvala je pažnju mnogih: ‘Ovo iz svog iskustva on priča?’

Foto: Neja Markicevic/Cropix

Mnoge poznate osobe privlače veliku pažnju svojim izjavama o uvijek zanimljivoj temi, muško – ženskim odnosima. Tako je sada voditelj i glumac Tarik Filipović izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama zbog jedne svoje izjave. Naime, on je govorio o potrebama muškaraca i tom prilikom otkrio šta je jačem spolu najbitnije.

“Muški mozak je sveden samo na dva dijela – a to je s*ks i glad. I koliko god to bilo teško priznati, mi muškarci smo u neku ruku takvi. Dvije naše potrebe koje su nam jedine za opstanak, dok je ženski mozak puno kompliciraniji i složeniji”, rekao je Tarik u intervjuu za “TV Elma”, dok su se nizali komentari.

“Čovjek koji ruši tabue”, “Napokon neko ovo javno da kaže”, “Nažalost, to je jedna istina”, “Ovo iz svog iskustva on priča?”, pisali su korisnici društvenih mreža. Inače, Tarik je godinama u skladnom braku s misicom Lejlom Filipović, ona je ostala upamćena po skandalu koji se dogodio nakon što je 1998. godine izabrana za Miss Hrvatske, da bi pet dana kasnije to glasanje bilo proglašeno neregularnim.

Naime, Lejli je tada oduzeta kruna, a osim toga, bila je bila u žiži javnosti i zbog prvog braka nakon što je saznala da je muž vara. Na Silvestrovo Lejla i Tarik proslavili su 16. godišnjicu braka, objavili su tada fotografije na društvenim mrežama te je Tarik simpatično označio lokaciju fotografije ‘brak’, a oboje su pozirali zagrljeni i nasmijani.



Foto: Darko Tomas/Cropix

Već su dugo zajedno

“Šesnaest nam je bračnih godina tek, živjeli mi”, poručio je glumac i voditelj koji je odjenuo crni dugački kaput, sivu dolčevitu, crne kožne rukavice i naočale, dok je njegova lijepa i atraktivna supruga odjenula crnu dolčevitu, bež kaput i crne naočale kao modni dodatak. Lejla je, pak, na svojem Instagram profilu objavila: “Ljubav je došla prije 18 godina a danas slavimo 16. godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju, veselju, ljubavi… Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ, strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te, tvoja L”, kazala je Lejla Filipović na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Tarik i Lejla zajedno imaju i jednog sina Armana. Manekenka iz prijašnjeg odnosa s Dadom Majolijem ima i sina Dinu, kojeg je Tarik prihvatio kao svog. “Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom”, otkrio je jednom prilikom omiljeni domaći glumac i voditelj.

Dva mjeseca nakon silvestarskog vjenčanja rodio im se i sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su i veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu. Lejla i Tarik svoju ljubav na početku nisu željeli potvrditi, no ubrzo se otkrilo da su zajedno. Naime, mnogi se sjećaju 2007. godine kada se na dodjeli jedne nagrade doznalo za njihovu romansu. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu.

Gradonačelnik napao Tarika Filipovića na predstavi, glumac htio otići: Došlo je do žučne rasprave

Komentari