‘TATA BI SIGURNO BIO PONOSAN’ Emotivna objava Nikoline Pišek dira pravo u srce

Screenshot: Instagram

Dok beogradski susjedi voditeljice Nikoline Pišek na sva zvona pričaju o njezinu navodnom psihičkom stanju i planovima nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, ona pokušava nastaviti sa životom, piše Dnevno.hr

Na Instagramu je, naime, objavila fotografije i snimku prve balentne predstave njezine mlađe kćeri Une. “Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam…”, napisala je razdragana Nikolina.

Foto: Instagram

Iako prolazi kroz najteže razdoblje u životu, Nikolina svojoj kćeri, koja je upravo ostala bez oca, pokušava pružiti sigurno utočište i, koliko je god to moguće, osigurati joj bezbrižno djetinjstvo.

“Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala provesti život. Sve ostalo mi je sada apsolutno nebitno”, izjavila je Nikolina nedugo nakon suprugove smrti.



Kćer je spomenula i u posljednjem oproštaju Vidoju objavljenom na društvenim mrežama. “Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini”, napisala je Nikolina i dirnula brojne pratitelje.

 

Komentari