Tina Katamić o drami koju je preživjela: ‘Bila sam kao ribica u akvariju, sad su me vratili u more’

Foto: Instagram

Bivša Loto djevojka Tina Katanić red kamerama je progovorila o drami iz 2015. godine, kada je procurila snimka seksa koja joj je zamalo uništila život i karijeru.

“Meni apsolutno ništa ne znači da je netko u zatvoru, ali znači moralno i kao primjer da se neke stvari u Hrvatskoj reguliraju zakonski i da ne može baš svatko raditi što ga je volja. Sudstvo je donijelo presudu, zatvorska kazna. I dobro, okej, život ide dalje. Nisam čak tražila nikakvu odštetu za sebe. Nisam išla, kako se kaže, inatiti. Meni je najbitnije sačuvati svoj mir”, rekla je u emisji HRT-a “Kod nas doma”.

Tina je, kaže, morala doći na sud i biti tamo u istoj prostoriji s počiniteljima kaznenog djela, no to joj nije teško palo. Voditelju je u emisiji otkrila i što je radila proteklih sedam godina.

“Proputovala sam cijeli svijet, radila svoj posao kao menadžer i edukator u jednoj firmi. Bila sam u nekoj svojoj komfor-zoni, imala sam druge prioritete, bila sam kao ribica u akvariju, pa sad imam osjećaj da su me vratili u more. Kažu da život počinje kad izađeš iz svoje komfor-zone i mislim da sam upravo to napravila”, objasnila je.



 

Komentari