TINA KATANIĆ PREKINULA ŠUTNJU Odlučila ispričati sve o svojoj eksplicitnoj snimci: ‘Najgore mi je bilo zbog moje obitelji’

Foto: Biljana Gaurina/Cropix

Bivša Loto djevojka i pobjednica showa ‘Zvijezde pjevaju’, Tina Katanić, odlučila je prekinuti šutnju! Nakon što se zbog skandala iz 2015. godine, kada je objavljena snimka njezinog spolnog odnosa s dvojicom muškarca, povukla iz javnosti – sada je bez zadrške progovorila o ‘paklu’ kojeg je prolazila u to vrijeme.

‘Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja.

Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela’, izjavila je u intervjuu za Story.

Bivša Kraljica Hrvatske dodala je da je tada prolazila kroz teško životno razdoblje, a najgore joj je bilo zbog njezine obitelji.



‘U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu.

Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo.’, rekla je Tina.

Podsjetimo, nogometaš Domagoj R. pravomoćno je osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora jer je 2015. godine neovlašteno snimao Tinu Katanić tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te je nakon toga snimku proslijedio trećoj osobi.

Komentari