‘TOLIKO SE PISALO JEDINO O KOLINDI’ Ciganović pun hvale o Ivani Knoll: Ima sve adute kako bi postigla međunarodni uspjeh

Foto: Instagram

Popularni modni stilist i društveni kritičar Neven Ciganović Cigi otkrio je što iskreno misli o navijačici Ivani Knoll te kako kao bračni par doživljava Petra Grašu i Hanu Huljić.

“Iskreno, meni taj brak djeluje kao neki ugovoren aranžman dirigiran od Huljića. Petar mi nije ništa manje nesretnije izgledao ni pored Danijele Martinović nego što mi sada djeluje ludo zaljubljen s Hanom”, kazao je Ciganović o slavnom glazbenom paru te dodao kako mu Hana izgleda nezainteresirano i infantilno.

“Imam osjećaj da je Hana puno bila sretnija dok se družila sa svojim prijateljicama, a i Petar puno sretnije djeluje kad se druži sa svojim kumom i prijateljima”, prokomentirao je i izrazio nadu da su ipak istinski sretni.

Osvrnuo se i na Ivanu Knoll, koja je stekla veliku popularnost za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru.



“Ja o Ivani imam super mišljenje, smatram da ta cura ima apsolutno sve adute kako bi postigla međunarodni uspjeh. Odnosno, u njoj je spoj svega što je potrebno za takav uspjeh”, kazao je istaknuvši njezinu karizmu, pozitivnost i pristupačnost.

“Nitko ne razmišlja da se kod nas već desetljećima nije pojavila slična osoba koja je plijenila toliku pažnju svjetskih medija, ja mislim da se u tolikoj mjeri jedino pisalo o nekim našim sportašima i predsjednici Kolindi Grabar Kitarović”, nahvalio ju je Neven za Net.hr.

 

Komentari