Tonči Huljić komentirao Prijović i rasprodate Arene: To se tako zalomi, voće iz tuđeg vrta je uvijek slađe

Foto: Instagram

Aleksandra Prijović, srpska pjevačica, možda nije poznata mnogima, ali treći put zaredom uspjela je rasprodati koncerte u zagrebačkoj Areni, i to u svega jednom danu, a u prodaji je i četvrti koncert.

Mnogi se pitaju tko je ova žena koja je uspjela prodati tri Arene i koji su njeni najpopularniji hitovi. S obzirom na činjenicu da je prodala većinu karata i za četvrti koncert, očigledno je da ima veliku i odanu publiku. Koncerti će se održati 1., 2., 3. i 4. prosinca, a postoji mogućnost da će biti dodatnih termina u budućnosti.

Foto: Instagram

‘Očito sam u manjini’
“Iskreno, jučer su moj otac i brat spomenuli Aleksandru Prijović i da već treću Zagrebačku Arenu rasprodaje i tad sam u principu prvi put čuo za nju. Možda nisam najbolji primjer jer ja općenito ne pratim tu scenu. Sad sam išao poslušati. Otvorio sam neku baladu koja bi bila poprilično okej za pojmove Balkana i onda je krenulo turbo folk pjevanje i ugasio sam.

Nisam nikad razumio što ljude privlači kod takvog pjevanja, ali očito sam u manjini, jer mi 99% toga danas nije jasno, pogotovo kod nas”, rekao je Dino Jelusić za Slobodnu.



‘Voće iz tuđeg vrta je uvijek slađe’
Za Slobodnu svoj je komentar na ovaj fenomen dao i Tonči Huljić: “Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvijek slađe.”

 

Komentari