‘TREBA GA CENZURIRATI’ Borna Kotromanić se obrušila na Stankovića: ‘Jako je ne nekulturan, već neodgojen’

Foto: Instagram

Kako su naši brončani nogometaši tijekom prvenstva ujedinili hrvatski narod, čini se da su već po dolasku natrag u domovinu izazvali i podjele.

Narod se sada dijeli na one koji Vatrene smatraju najboljim ambasadorima Hrvatske i one koji ih ne žele u toj ulozi. Podijeljena su i mišljenja o tome jesu li pjesme nogometaša prikladne ili koketiraju s ustašlukom. Malo tko je ostao bez komentara, bilo da je javna ličnost ili “obični građanin”, a nogomet i suđenje pali su potpuno u drugi plan.

Nakon što smo iščitavali mišljenja Aleksandra Stankovića, Vlatke Pokos, Vedrane Rudan, hrvatskih generala i drugih, o svemu se odlučila oglasiti i Borna Kotromanić. Ona potpuno stoji uz nogometaše, a oni koji im sude za nju u jugonostalgičari.



Na svom je Instagram profilu potaknula niz komentara objavom u kojoj napada Stankovića i svakog tko mu daje medijski prostor. Za nju je on jugonostalgičar, a istog su mišljenja i njezini pratitelji. “Njegovi se ambasadori okupljaju u Višegradu. Ovi naši zlatni dečki su ambasadori hrvatskog naroda i svi onih koji štuju lik i djelo naših sportaša”, “Jako je ne nekulturan, već neodgojen. Ima toliko puno hrvatskih novinara kojima nije dorastao, a zaista mu mogu biti uzor. Treba njega malo cenzurirati”, “Aleksandre, za svoj dom smo ili bi trebali svi biti spremni”, “Nisi ni ti moj ambasador, a još te moram plaćati svaki mjesec, i to pozamašno”, neki su od komentara.

Međutim, našao se i jedan komentar koji je odskakao od ostalih. “Svatko ima svoje misljenje. Evo netko smatra Stankovica jugonostalgičarom, a netko ga možda smatra samo kritičarom ove države. Isto tako netko vašega muža smatra poduzetnikom, a netko lopovčinom u vrijeme Tuđmana”, napisala joj je jedna pratiteljica.

“Apsolutno svatko ima pravo na svoje mišljenje pa i vi da ga dijelite sa svojih 105 pratitelja. Ali osoba koja ne odražava mišljenje većine hrvatskog naroda ne bi trebala imati svoju emisiju na državnoj televiziji, koja se financira od hrvatskog puka. Može imati svoj YouTube kanal ili raditi za neku drugi televiziju”, odgovorila joj je Borna.

U svojoj je objavi istaknula kako joj davanje medijskog prostora “jugonostalgičarima u danima koji nisu njihovi ni po čemu, nego po bijesu što su im dani davno odbrojeni” izaziva probavne smetnje.

Borna je na svom profilu komentirala i doček Vatrenih, koji joj se, kao i većini, nije svidio.

Komentari