Trilerski obrat: Prijovićka ipak nastupa u Zadru, sve poziva na spektakl, poznat je i datum

Ranko Kos/Cropix

Unatoč prvotnim zabranama, srpska pjevačica Aleksandra Prijović, nastupit će u Zadru. Srpska pjevačka zvijezda Aleksandra Prijović objavila je datum koncerta u Zadru. Riječ je o 7. lipnju 2024. godine. “Puno mi je srce što na listu turneje mogu dodati i vaš grad”, započela je objavu. Naime, turneja Od istoka do zapada se nastavlja.

“Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7. lipnja u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život”, poručila je.

Naime, regionalna zvijezda očito ne prestaje oduševljavati, stoga poziva na još jedan spektakl.

Ranko Kos/Cropix

Najpoznatiji hitovi

Bit će ovo idealna prilika da Dalmatinci uživo čuju hitove poput “Legitimno”, “Dam, dam, dam”, “Devet života”, “Bogata sirotinja”, “Psiho” te brojne druge. Ipak, pjevačica isprva nije bila dobrodošla u Zadar. Prema prvim najavama, koncert se trebao održati u svibnju u dvorani “Krešimir Ćosić”, no gradonačelnik je to izričito odbio.



Pravoslavni svećenik udario po Prijovićki: ‘Ta seljačka muzika je preplavila bivšu Jugoslaviju’

Direktno podsjeća da je zadarski gradonačelnik Branko Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u dvorani.

O svemu se oglasila i Prijović. “Koliko sam vidjela izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert”, poručila je tada.

Komentari