TRUDNA JE IVA ŠULENTIĆ! Iako svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, mediji su doznali tko je tajanstveni muškarac

Foto: Marko Todorov/Cropix

Nakon što je voditeljica Iva Šulentić (39) u emisiji “Kod nas doma” otkrila da je trudna, javnost se pita tko je njezin izabranik.

“Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni”, rekla je voditeljica u HRT-ovoj emisiji.

Iva, koja će u svibnju ove godine proslaviti veliki 40. rođendan, posljednjih godinu dana u sretnoj je vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba koji je ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga. Kako je navedeno na njegovom profilu na LinkedInu, Bruno je istaknuti stručnjak za informacijsku tehnologiju s diplom prvostupnika iz računalnog inženjerstva usmjeren na sustave visoke dostupnosti i softverski definirane podatkovne centre, piše Tportal.

Inače, voditeljica svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a zadnje što je bilo poznato vezano za njezin ljubavni život je da je bila udana za psihologa Igora Mikloušića, od kojeg se razvela nakon tri godine braka.



Foto: Instagram

“Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću”, kazala je nakon razvoda.

Komentari