UH, OVO JE BILO BOLNO! Gospodin Savršeni ozlijedio glavu skačući u more! ‘Nisam popio nijednu pivu…’

Foto: Instagram

Mijo Matić, glavni protagonist druge sezone popularnog RTL-ova showa “Gospodin Savršeni”, ljeto 2022. neće pamtiti po dobrom. Skačući u more, ozbiljno je, naime, ozlijedio glavu.

“Bio je ovo skok na glavu u more, bez ruku naprijed, iako uvijek imam ruke naprijed kad skačem”, objasnio je Mijo na Instagramu, prenosi Dnevno.hr

“Nisam popio nijednu pivu, ali rekli su mi da sad mogu. Imam tri šava, nije strašno ali mislim da više nikada neću ovako skočiti. Doktorice i sestre su bile odlične i hvala im na svemu”, poručio je.



Objavio je i fotografiju s ocem uz očevu izjavu: “Sine, krenuli smo da centriramo moju glavu, a ti centrirao svoju”.

“Ne smijem na sunce, ne mogu se kupati, ali dobro, nisam ni mislio vježbati. Jedino što mogu… (pokazuje na pivo)”, poručio je kasnije svojim zabrinutim pratiteljima.

Inače, prošlog je ljeta na Instagramu ponosno objavljivao snimke svojih skokova koji su mu očito prava ljetna strast.

Iako se proslavio u emisiji u kojoj se traži ljubav, istu je pronašao tek nakon što su se kamere ugasile. Odnedavno je, naime, u vezi sa sarajevskom flautisticom Arianom Piknjač, a njihovu priču prati, dakako, i jedna velika romantična gesta.

“Krajem devetog mjeseca sam poslao jednu poruku i tekao je razgovor. Kroz poruke smo se dopisivali i stvarno nam je komunikacija bila na super nivou, šale i sve ostalo. Jednostavno imaš potrebu upoznati tu osobu – je li to stvarno istinito, da vas dvoje stvarno možete imati zajednički jezik. Došao sam s ruksakom pred nju u Sarajevo. Vidjeli smo se i baš je bilo simpatično i to je nju sve osvojilo. To je jedna nevjerojatna priča i stvarno je lijepa. Čovjek ne vjeruje da postoji ljubav ili netko vjeruje. Meni se tako nešto upravo dogodilo”, ispričao je Mijo za RTL.

 

Komentari