Ukida se emitiranje kontroverzne srpske reality emisije ‘Zadruga’: ‘Ovo je najmanje što možemo učiniti’

Screenshot: Youtube

Sudionici kontroverzne srpske reality emisije Zadruge jučer su dobili obavijest radi koje su se svi okupili oko crnog stola. Naime, od Veliki šef im je poslao pismo u kojem ih se obavještava kako se idućih dana emisija neće prikazivati.

U pismu ih se također moli da se ponašaju u skladu sa tragedijom koja je potresla ne samo Srbiju, već i cijelu regiju. Nakon čitanja pisma pred sustanarima, Ivan Marinković je zamolio ostale da se okupe kako bi svi skupa mogli minutom šutnje odati počast žrtvama masakra u osnovnoj školi koji je počinio 13-godišnji dječak očevim pištoljem.

“Ovo je najmanje što možemo učiniti,” rekao je Ivan.

No čini se kako je prije odavanja počasti među sudionicima došlo do male prepirke pa se tako na početku videa mogu čuti rečenice poput “Zovi ih sve, zovi ih sve”, “Pismo je prioritet”, i “Njima je najbitnije da vrište”.



Posljednji put kada je TV Pink ukinula emitiranje Zadruge bilo je u studenom 2020. godine zbog smrti patrijarha Irineja.

Podsjetimo, u srijedu je u osnovnoj školi “Vladoslav Ribnikar” na Vračaru učenik sedmog razreda ubio osmero svojih školskih kolega, kao i školskog domara, a ranio ih je još sedmero. Srpske vlasti su radi ove tragedije proglasile trodnevnu žalost, prenosi Dnevno.hr.

Komentari