“UMJETNICA MORA BITI ZDRAVA” Konstrakta otkazala nastupe zbog bolesti

Ana Đurić Konstrakta zbog zdravstvenih je problema otkazala nastup na predeurovizijskom koncertu u Madridu. Ovu je tužnu vijest svojim fanovima prenijela putem Instagrama, prenosi Dnevno.hr.

‘Neće biti prilike da gledate nastup na predeurovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. travnja, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umjetnica mora biti zdrava”, piše na jednom od profila.

Vijest je potvrdio i njezin bend ‘Zemlja gruva’ preko službenog profila na kojem su objavili Konstraktinu fotografiju i napisali ‘Umjetnica mora biti zdrava’. Također, nadodali su kako su svi nastupi pred prestižno glazbeno natjecanje Eurosong – otkazani.

Naime, Konstrakta je u jednom od intervjua izjavila da nema zdravstveno osiguranje te da je jedna od poruka pjesme odnos prema zdravlju.



Srpska predstavnica zapjevat će ‘In Corpore Sano’ u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga s još 17 zemalja među kojima su dvije iz ‘Ex-Yu bloka’: Makedonija i Crna Gora.

Finale je zakazano za 14. svibnja, a Konstrakta trenutno drži 14. mjesto na kladionicama dok je naša predstavnica Mia Dimšić s pjesmom ‘Guilty pleasure’ na 25. mjestu.

 

Komentari