‘UVJERENA SAM DA NAŠ SVETI DUJE MOLI ZA MIRELU’ Severina se oglasila o slučaju trudnice Mirele Čavajde

Foto: Facebook

Severina Vučković je putem profila na društvenim mrežama čestitala sugrađanima blagdan sv. Duje uz fotografije iz Splita te se ponovno osvrnula na trudnicu Mirelu Čavajdu čija je teška životna priča zbog prijateljice Ivane Paradžiković dospjela u javnost i potresla čitavu regiju, prenosi Dnevno.hr.

“Mile moje Splićanke i dragi moji Splićani, na dobro vam došla Sudamja! A naš sveti Duje, i sam mučenik, moli za Mirelu Čavajdu i njezinu obitelj, uvjerena sam u to…”, napisala je Severina.

Fotografije su nastale 2016. godine kada je utjelovila caricu Prisku, a uz Severinu je na fotografijama Robert Kurbaša koji je te godina utjelovio cara Dioklecijana.

Pjevačica se prethodno već oglasila o potresnom životnom periodu Mirele Čavajdi. Tad je objavila snimku govora Kamale Harris u kojem se američka potpredsjednica osvrnula na ženska prava i raspravu o abortusu u toj zemlji.



“Kamala Harris za predsjednicu svih žena, pogotovo hrvatskih. Mireli Čavajdi i njenoj obitelji želim puno snage. Uz vas sam s puno nježnosti”, poručila je Severina uz snimku na kojoj Harris, između ostalog, govori: “Neki republikanski čelnici pokušavaju iskoristiti zakon protiv žena. Kako se usuđuju? Kako se usuđuju reći ženi što smije, a što ne smije raditi sa svojim tijelom?” napisala je pjevačica.

https://www.facebook.com/severina/posts/pfbid0kj8NwjT9doa7x5mtJTeks2H5UxnnfnFcs3vAKNsdAXu2bnLphACgEn8JcRWdgquol

 

Komentari