Vampirica Olja popljuvala srbijansku produkciju: Duguju mi novce, nisu mi vratili osobne stvari

Duje Klarić/Cropix

Olja Einfalt Mihovilović, reality zvijezda koja se naziva ‘vampiricom’, prošle je godine ušla u kontroverzni srpski reality show “Zadruga”, i to iz dva razloga – osim što voli takve formate, na ovaj je pristala kako bi vratila dio dugova u koje je upala nakon suprugove smrti.

U svibnju ove godine dobila je, naime, presudu u kojoj stoji da u roku od dvije godine mora vratiti gotovo dva milijuna kuna. U suprotnom joj prijeti zatvor.

Splitska ‘vampirica’ sada tvrdi da joj produkcija “Zadruge” duguje novce, ali i njezine osobne stvari. S producentima je, naime, dogovorila da će je iz raskošne kuće s kamerama voziti na ročišta u Split. U trećem tjednu emitiranja showa, kad se približilo prvo ročište zbog kojeg mora nakratko napustiti kuću, izbačena je zahvaljujući glasovima gledatelja.

“Taj treći tjedan mog boravka u Zadruzi bilo je zakazano ročište što su oni znali jer su ih o tome obavijestili moji prijatelji moleći da me kratko puste iz kuće. Međutim, bila sam nominirana, tobože od strane gledatelja, a ubrzo i izbačena”, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.



Uvjerena je, kaže, da je produkcija osmislila takav ishod kako bi uštedjeli na njezinu prijevozu. “Prije ulaska u Zadrugu dogovorila sam honorar od 1500 eura po tjednu. Možda sam im bila preskupa i nisu očekivali da su dobili od mene ono što su htjeli. Ali nema šanse da bih se tamo seksala s nekim ili ne znam što radila”, rekla je Olja.

Za tri tjedna boravka u showu očekivala je 4.500 eura, no na njezin je račun do danas uplaćeno samo 2.400 eura. Osim toga, tvrdi da joj iz kuće nije vraćen dio stvari. Dodaje i da se nakon ispadanja sama morala pobrinuti za prijevoz – po nju je došla prijateljica, a dio odjeće joj je ostao u kući s ostalim natjecateljima.

Kasnije je, kaže, vidjela da neki kandidati nose njezinu odjeću.

“Nisam princeza, ali sam očekivala ipak malo više poštovanja! Najgore od svega mi je što se nitko ne javlja. Osim kad im je trebalo doći u emisiju, što sam sama financirala jer nam nisu plaćeni putni troškovi, iako dobro znaju da dolazim iz druge države”, kaže Olja.

Objavila je i poruke koje mjesecima šalje produkciji “Zadruge”. U njima moli ugovor, ostatak novca i svoje osobne stvari, ali joj izvjesna Nina ne odgovara.

Slobodna je poslala upit produkciji te dobila odgovor u kojem, između ostalog, stoji: “Provjerila sam status navedenih natjecatelja i njima je isplaćen honorar u cijelosti. Jedino zbog čega je moguće da oni tu informaciju još nisu dobili je što često prođe 48 sati od trenutka uplate kada su novci vidljivi na računu”.

Na upit o manjem honoraru i osobnim stvarima koje su joj ostale u kući produkcija zasad nije odgovorila.

 

Komentari