‘VELEMAJSTOR SVOG ZANATA’ Stanković izazvao oduševljenje gledatelja najavom gosta za iduću emisiju

Foto: Facebook

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u 2” otkrio je kako mu je gost u idućoj emisiji Božo Sušec, jedan od najpoznatijih domaćih sportskih komentatora.

Božo Sušec će biti gost uoči finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Argentine i Francuske, a gledatelji emisije ne skrivaju oduševljenje.

https://www.facebook.com/nedjeljomudva/posts/599874895477023

“Odlično Stankoviću što si ga opet pozvao” ”Sinonim za nogomet, velemajstor svog zanata”, “Korektna osoba sa znanjem i iskustvom. Pogodak.”, “Božo, legendarni sportski novinar”, “E, to su bili pravi sportski novinari – gromade od ljudi”, samo su neki od komentara.



Sušeca je nedavno u razgovoru za Dnevno.hr nahvalio i Željko Vela, još jedan vrhunski sportski komentator. Upitan s kojim kolegama mu je bilo najljepše raditi prijenos utakmica, Sušeca je nazvao ‘institucijom’.

“Radio sam sa mnogima i što je najvažnije nije mi ni sa kim bilo nešto posebno neugodno. Recimo na početku sam radio neke prijenose sa Božom Sušecom i to mi je bila ponos i čast s obzirom da je Božo ‘institucija’ od kojeg smo svi učili”, kazao je Vela.

 

Komentari