VIDEO Lana Jurčević s trbuhom do zuba u tuš kabini: Odgovorila na pitanje koje sve zanima

Foto: Instagram

Lana Jurčević na svom je Tik Toku profilu objavila video na kojem je pokazala svoj veliki trbuh. Mnogi su se oduševili njenim novim videom te su joj poželjeli da joj posljednji dani trudnoće prođu bez stresa i brige.

‘Kad je termin?’
No, među brojnim porukama podrške skrilo se i jedno pitanje koje, ruku na srce, sve zanima.

“Ako smijem pitati kada je termin?”, upitala ju je jedna pratiteljica, a Lana joj je odgovorila: “Brzooo”.

“Jooj Lana, vidi bušice”, napisala joj je još jedna pratiteljica, a Lana joj je uzvratila: “Velikaa”.



@lalana

Woohooo! POKLANJAMO 10 MAMA BOXEVA! Pogledaj na mom feedu kako ga osvojiti (video s ultrazvukom) ili nam se javi u inbox od @La PIEL by Lana J. pa ti kažemo sve detalje. Ovo je za sve buduće i novopečene mamice ❣️Rok do sutra u ponoć! Za sve ostale – Iskoristite kod LANA30 za -30% na sve proizvode, odnosno cijeli MAMABOX. #skin #skincare #pregnancy

♬ original sound – Lalana

Podsjetimo, Lana je nedavno na Instagramu najprije podijelila fotografiju na kojoj njen partner Filip Kratofil drži krunicu na njenom trbuhu, dok se nalaze u bolničkoj sobi.

Tada je pjevačica dobila brojne poruke podrške ne samo iz Hrvatske, već i iz cijelog svijeta.

Zatim je Lana podijelila video svojih bolničkih dana te otkrila da je primila desetke doza antibiotika, ali i da ima snage za sve dok god srce njene bebe kuca.

Podsjetimo, Lana je u ponedjeljak proslavila svoj 39. rođendan. Na sceni se pojavila 2003. godine kad je objavila svoj prvi album “Lana”. U to je vrijeme upisala studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, no ljubav prema glazbi je pobijedila, prenosi Dnevno.hr.

 

Komentari