(VIDEO) Lokalac poludio zbog mladog para iz Srbije pa im očitao bukvicu: ‘Bacate li u tako u Kraljevu smeće kroz prozor auta’

Foto: Društvene mreže

U ponedjeljak se na društvenim mrežama počeo širiti kratki video u kojemu muškarac zaustavlja automobil i upozorava ljude koji su u vožnji bacili smeće kroz prozor.

Navedeni video snimljen je u okolici Trebinja i na njemu se vidi kako se muškarac zaustavlja ispred automobila kraljevačkih registracija i raspravlja s muškarcem i ženom jer su kroz prozor automobila bacili smeće.

“Bacate li u tako u Kraljevu smeće kroz prozor auta, gospođice”, započeo je muškarac.

Muškarac koji je sjedio na vozačkom sjedalu počeo je pravdati ženu kako nije bacila nego joj je ispalo iz ruke.



“Vidio sam da ste bacili, problem je veliki, nemoj to raditi ovdje”, govorio je.

Muškarac iz automobila ispričavao se za ponašanje svoje suputnice, a snimatelj je kazao kako on kad dođe u Srbiju nikad to ne radi, “zaboljelo me to”, zaključio je muškarac i udaljio se od vozila.

Video je ubrzo postao popularan na društvenim mrežama, a komentari na postupak muškarca koji upozorava ženu na njeno ponašanje više su nego pozitivni.

“Bravo”, “Neka si im rekao, pozdrav iz Beograda”, “Pametno”, “To care”, samo su neki od komentara.

Također, neki korisnici istaknuli su da je ovo lijep primjer patriotizma jer se očito radi o Trebinjcu kojemu je zasmetalo ponašanje stranih gostiju u njegovoj zemlji, prenosi Direktno.hr.

@crnahronikainfo

Trebinje

♬ original sound – CRNA Hronika

Komentari