(VIDEO) MNOGI SU ZGROŽENI! Strašno neugodna scena desila se Miji Dimšić uoči Eurosonga

Foto: Instagram

Snimka neugodne scene koju je izveo izraelski predstavnik za ovogodišnji Eurosong, Michael Ben David, osvanula je na Redditu, a mnogi su zgroženi njegovim postupom s priprema, piše Dnevno.hr.

Zbog videa mnogi žale našu predstavnicu za Eurosong, Miju Dimšić, nad kojom je Michael David izveo neugodan čin.

Naime, nakon što je Dimšić odradila intervju, zapjevala je svoju omiljenu eurovozijsku pjesmu, a David joj se pridružio. No, umjesto da otpjevaju zajedno, pjevač ju je nasilno prekinuo tako što joj je hirovito istrgnuo mikrofon iz ruku. Mijin zbunjeni pogled uistinu govori sve.

Snimku je objavio jedan korisnik Reddita i poručio: “Jadna Mia”, a brojni korisnici ove mreže su se složili da izraelskom predstavniku snimka ne služi na čast.



“To je bezobrazno, čak i ako je šala”, “Kakvo nepoštovanje”, “Kako itko može misliti da je ovo normalno ponašanje?”, “Kakav narcis”, “Neću sigurno glasati za njega”, “Nadam se da će biti zadnji u polufinalu”, samo su neki od komentara na Redditu.

Ovo nije prva neugodnost s izraelskim predstavnikom. Već je imao incident kada je poljubio jednog kandidata bez njegovog pristanka, viđen je kako se drugima unosi u lice, upada u riječ i provocira.

I hated this moment, poor Mia from eurovision

Komentari