Vlatka Pokos obrušila se na novinare, jedna stvar joj jako smeta: ‘Glupost i površnost nemaju granica’

Foto: Josip Moler / CROPIX

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos, uživala je nedavno u Zagrebu, gdje je snimila i zanimljiv modni editorijal, čime se pohvalila na društvenim mrežama. No, uz objavljene fotografije gdje je pozirala s osmijehom na licu uputila je i jednu kritiku.

Naime, Vlatki je zasmetalo što je u nekim člancima pročitala o sebi, a odnosi se na njene godine. U ožujku će napuniti 54 godine. Iako svoje godine ne krije, jedno joj ipak smeta. Odlučila je to iznijeti i javno, a za kraj je udijelila i jednu lekciju.

“Osim podsjećanja na neke lijepe trenutke provedene u Zagrebu, želim prokomentirati neke napise o mojoj karijeri, izgledu i godinama, koji su se pojavili u hrvatskim medijima.
Karijeru sam započela krajem 80-ih, točnije na samom kraju 1989. godine, ulaskom u grupu Srebrna Krila. U 90-im godinama nisam bila u svojim tridesetima već dvadesetim godinama!” napisala je Pokos.

Foto: Instagram

Sporne informacije

Potom se osvrnula na one u čijim su člancima izašle sporne informacije. Osobe koje su to pisale ne smatra novinarima, dala je jasno do znanja. Nakon udijeljene lekcije, poručila je kako glupost i površnost nemaju granica.



“Dragi “novinari”, znate, dvadesete su sve ono što počinje sa 20, ( dvadeset prva do dvadeset deveta godina). To su DVADESETE a ne tridesete godine.
Nikada nisam skrivala svoje godine ali nema potrebe proglašavati me starijom. Glupost i površnost nemaju granica, zar ne?” poručila je Pokos.

Njeni pratitelji nisu komentirali ono što je napisala, jer im je pažnju privukla najnovijim fotografijama zbog kojih su joj dijelili komplimente. “Dama bila, dama ostala”, “Predivna”, “Kao vino”, “Za modnu pistu”, samo su neki od komentara.

Vlatka Pokos spremna za novi početak: “Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu”

Podsjetimo, iako su mnogi pomislili kako će se bivša pjevačica i voditeljica vratiti trajno u Hrvatsku, pa možda pokušati oživjeti pjevačku ili voditeljsku karijeru, Pokos se tek kratko zadržala u jednom splitskom hotelu gdje je odradila sezonu. Iako dolazi u Hrvatsku, trenutno živi u Irskoj.

 

Komentari