Vlatka Pokos: Ponosna sam na moj prirodan izgled u moru neukusne plastike i ruznih, izoblicenih lica

Foto: Instagram

Bivša hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos na društvenim mrežama podijelila je nekoliko vlastitih fotografija, a u opisu je naglasila važnost prirodne ljepote za svaku ženu te je jasno istaknula svoj stav o plastičnim operacijama.

Vlatka je na Instagramu objavila nekoliko svojih svježih fotografija, čiji je autor njezin najbolji prijatelj, fotograf i dizajner Darko Lubitsch, a u opisu je naglasila da je posebno ponosna na to što nikada nije slijepo slijedila trendove koje se tiču plastične kirugije.

“Prekrasne fotografije, nastale u trenutku inspiracije bez velikih priprema i planiranja. Ponosna sam na moj prirodan izgled u moru neukusne plastike i ružnih, izobličenih lica koja se nameću kao uzori ljepote”, napisala je Vlatka.



Inače, ovo nije prvi put da je Vlatka hvalila prirodnu ljepotu.

“Vidim da me uspoređuju s plastičnim ‘ljepoticama’, i to na moju štetu?! Samo prirodna ljepota je ljepota! Ostalo je jadna kompenzacija. Ja uživam u ljetu kao što dugo nisam, nadam se i vi!!! Govorim o tome jer se mladim djevojkama šalje užasna poruka i nameće plastičan izgled. Mnoge se unakaze već u ranoj mladosti. Fizička ljepota je samo dio naše osobnosti i ništa ne znači sama po sebi”, napisala je Vlatka u jednoj objavi prije godinu dana.

 

Komentari