Žena godinu dana nije pogledala burger koji je kupila, ono što je otkrila mnoge je zapanjilo

Foto: Unsplash.com

Jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo ako biste ostavili burger ili sendvič iz Mcdonald’sa godinu dana netaknutim? Pa, bez obzira na to jeste li se ikada to zapitali, jedna žena je to odlučila testirati kako bi vidjela što ostane od Big Maca nakon što ga ostavite godinu dana.

Naa Adjeley Tsofanye podijelila je na TikToku što se dogodilo s hamburgerom koji je doživio dugu i mukotrpnu godinu, a sam krajnji rezultat za neke bi mogao biti uznemirujući. Normalno je očekivati da će, ako ostavite meso vani, nakon nekoliko dana biti vidljivih znakova truljenja.

Čak i ako ga držite u hladnjaku, neće trajati vječno. Ako bi ostavili kuhanu piletinu vani, ne bi dugo trebalo da se pojavi neugodan miris ili čak da primijetite crve kako se gozbe vašim nesuđenim obrokom. Ali sudbina ovog Big Maca bila je puno drugačija.

Foto: Naa-Adjeley/TikTok

Čak je i salata bila svježa

Kada je Naa Adjeley stavila rukavice i rastavila hamburger, vidjela je izuzetno suho meso. No, unatoč tome što je bio vani godinu dana, na burgeru pa čak ni na salati nije bilo vidljivih znakova truleža.



Ponajveće iznenađenje od svega, to je bila salata na hamburgeru, koja je i dalje bila više manje netaknuta. Od svih stvari koje ne biste očekivali da će toliko dugo trajati, salata je definitivno visoko na listi.

I u slučaju da se pitate, burger nije bio u hladnjaku, jer je TikTokreica rekla gledateljima da ga je držala na vrhu police u svojoj dnevnoj sobi. To je više nego uznemirujuća informacija.

Možete i sami to zaključiti, ali napomenimo za svaki slučaj da ovaj burger definitivno ne bi bio siguran za jesti unatoč nedostatku vidljivih problema. Na njemu vjerojatno ima raznih bakterija koje nisu vidljive golim okom i koje bi mogle dovesti do raznih oblika trovanja hranom.

@tsofanye

Its Unbelievable that the Big Mac has stood the test of time and the lettuce is still green. So I decided to expand the experiment and buy McDonalds Salad – what is going on! #mcdonalds #mcdonaldsmagic

♬ original sound – Naa-Adjeley

Ljudi se zezali u komentarima

Govoreći u videu, Naa Adjeley kaže: “Nema znakova plijesni”, potom opisuje salatu: “Kao što vidite, ona je i dalje jako zelena.” Kada ju je skinula i trljala između prstiju, čak je otkrila da u njoj još uvijek ima vlažnosti.

Pitala se kako je ‘moguće’ da ‘salata koja je rastavljena s korijenom, nije u zemlji ili posudi, nije zalijevana, nije bila izložena suncu, uspjela zadržati svoje boje.’ Jedan korisnik TikToka se našalio u komentaru: “I ZATO uvijek tražim bez salate.” Druga korisnica je napisala: “Kako uvijek dobijem smeđu salatu u svojima onda”.

U svakom slučaju, ako vam padne napamet ovakva vrsta neobičnog eksperimenta, kada već kupujete hranu, bolje bi bilo pojesti je odmah ili eventualno malo kasnije. Držati burger godinu dana kako bi sebi ili nekome nešto dokazali potpuno je nepotrebno jer je TikTokerica to već učinila.

Ovih pet grešaka mnogi rade nakon tuširanja: Pripazite, možete si izazvati zdravstvene tegobe

Komentari