Ženi se Zdravko Mamić? Šuška se da će u bračnu luku uploviti s 30-ak godina mlađom

Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

Već neko vrijeme šuška se da Zdravko Mamić ima novu djevojku, ali i da planira treći put stati pred oltar.

Story piše da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Pišu da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena navodno iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva tajnica.

Brak s Marinom još traje?

Mamić je, koliko se zna, još uvijek u zakonskom braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još uvijek živi u stanu u Međugorju koji je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu.



Story piše i da su se Marina i Jelena ranije mogle vidjeti zajedno na kavama u BiH.

Šuškanja o novoj romansi je potaknuo skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su, piše Story, više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti. Mlada Jelena zaključala je profile na društvenim mrežama za javnost.

Podsjećamo, nedavno je Ante Čačić mnoge zainteresirao kad je o Mamiću rekao: “Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj.”

Komentari