MUP: Osiguranje Kolinde Grabar-Kitarović donijelo je ispravnu odluku, nisu se trebali zaustavljati

twitter

Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović u utorak kasno poslijepodne sudjelovao je u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Vezano uz tu nesreću, koju je skrivio autobus kojim su se prevozili članovi stožera i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović, iz MUP-a su izjavili da je njezino osiguranje donijelo ispravnu odluku da njihova vozila i autobus nastave vožnju, piše N1.

Kolindin autobus okrznuo automobil u kojem je lakše ozlijeđeno dijete



Osiguranje je obavijestilo policiju o nesreći, koja je otišla na očevid. Poštovali su se protokoli, kažu u MUP-u.

Također, kako javlja naša reporterka Katarina Brečić, vozačicu osobnog automobila koju je ‘zakačio’ autobus jutros je nazvala savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović te je izrazila žaljenje zbog ovog događaja.

Glasnogovornik kampanje Kolinde Grabar-Kitarović, Zoltan Kabok, kazao je za RTL da izborni Stožer izražava žaljenje zbog nesreće.

“Izborni Stožer Kolinde Grabar-Kitarović najiskrenije izražava žaljenje zbog manje nesreće koja se dogodila. Hvala Bogu, riječ je samo o manjoj prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Ja sam, također, bio u tom autobusu zajedno s kandidatkinjom. Ništa se nije čulo ni osjetilo”, rekao je Kabok.

“Što se tiče procedure. Ljudi iz osiguranja su kazali da je sve učinjeno prema pravilima i kako se, zapravo, u takvim slučajevima, vozilo u kojem se nalazi štićena osoba, ne zaustavlja”, kazao je Kabok.

Zoran Milanović nije propustio priliku poentirati na nesreći.

Milanović o prometnoj nezgodi predsjedničinog autobusa: To je štićena horda

 

Komentari