Nedjeljko Babić: Miroslav Škoro i Mislav Kolakušić ucjenjuju birače

N1

Nedjeljko Babić, kandidat za predsjednika Republike koji je među prvima skupio potpise potrebne za kandidaturu, gostovao je u emisiji N1, gdje je govorio o svojoj kampanji.

“Mediji su imali mogućnost četiri godine pratiti moj rad, stotine dopisa je došlo u nacionalne medije, ali nije nam se dala pozornost. Ovu kandidaturu pripremali smo četiri pune godine, skupljali smo ljude i educirali ih za sve ovo što se događa.

Imamo program koji može izvući hrvatski napaćeni narod iz ropstva koje su nam omogućile dosadašnje Vlade. Kroz moj program 4 puta 400, koji ću prezentirati, bit će puno jasnije svima o čemu se radi. To je jedini način kako se možemo izvući iz ove situacije”, kazao je Nedjeljko Babić.

Rekao je kako se on i ljudi koji stoje uz njega nisu jučer sjetili da bi danas malo pjevali, svirali, pa bili političari i pjevati i pjesmom ljude vukli iz borbe.



“Borim se za polupredsjednički sustav. Da nismo imali za vrijeme rata čovjeka koji je imao sve konce u rukama i bio autoritet… Škoro i Kolakušić kažu da se referendumima rješavaju stvari, to su gluposti. Obojica kažu da ako ne pobijede idu natrag pjevati i u Europski parlament, kakav je to odgovornost prema njihovim biračima? To je ucjena birača”, rekao je Babić.

Na pitanje tko finacira njegovu kampanju kaže da za sada donatore nema.

“Za sada me nitko ne financira, sve radimo svojim novcem i ulaganjem. Održali smo preko stotinu skupova, a potrošili smo 750 službenog novca. Kada uđete među ljude i prepoznaju vas, oni su spremni raditi za vas. Kada pogledate druge predizborne skupove i troškove, to je suludo. Naši skupovi jednako su predivni, ali ne koštaju ništa.

Dokazat ćemo da nismo isti kao drugi, da nisu svi političari isti”, zaključio je za N1 Nedjeljko Babić.

Komentari