Predsjednik HSS-a BiH: Milanović je pravi politički Rottweiler u borbi protiv sarajevskog unitarizma

Mario Karamatić N1

“Hrvatska danas zaista ima predsjednika s karakterom!”, izjavio je za Pogled.ba predsjednik HSS-a BiH Mario Karamatić, komentirajući pobjedu Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj.
“O samom karakteru Zorana Milanovića postoje dvojaka razmišljanja, ali nitko neće poreći činjenicu kako ga uistinu ima i to u velikim količinama”, naveo je Karamatić.
U vezi sa budućim odnosom novog hrvatskog predsjednika prema  Hrvatima u BiH, Karamatić je naglasio kako tu uistinu očekuje punu potporu nastojanjima hrvatskoga naroda da izbori potpunu jednakopravnost sa ostala dva konstitutivna naroda.
“Dovoljno se samo sjetiti reakcije gospodina Milanovića iz vremena dok je još bio predsjednik Vlade Republike Hrvatske i njegovoga dolaska u Mostar kada je isti gorio po naputcima sarajevskih političkih krugova i pojedinih veleposlanstava”, rekao je Kramarić.
“Kratko rečeno, Hrvati u BiH će i dalje imati punu političku potporu predsjednika Republike Hrvatske, s tim da nasuprot unitarističke priče političkog Sarajeva više neće biti barbika sa osmijehom i ambicijom da se svima svidi, nego pravi politički Rottweiler, zaključio je Karamatić.
Mario Karamatić smatra kako se Hrvati u BiH ne bi trebali miješati u unutarnja pitanja Hrvatske, piše Pogled.ba.

Komentari