Škoro: Imam dokaze i indicije da se tajne službe bave mojom obitelji i sa mnom

N1

Miroslav Škoro u Požegi je komentirao aktualni tijek kampanje, predsjedničinu izjavu o korupciji u tajnim službama, kao i vlastite izjave o izbornoj krađi i pomilovanju osuđenog ratnog zločinca Tomislava Merčepa.

Najavio je da će sutra u 5 do 12 na svom Facebook profilu odgovarati na pitanja građana.

“Sutra ćemo napraviti ono što narod hoće. U dosadašnjoj kampanji naslušali smo se svega i svačega, vidjeli smo svašta, puno toga nalikovalo je na izrežiranu predstavu, dobro kontroliranu predstavu.

Ja ne volim sudjelovati u takvim cirkusima. Stoga, s obzirom da nije bilo moguće dobiti druge prostore, a i 21. stoljeće je, ja ću sutra u 5 do 12 na svom Facebook profilu biti uživo dva do tri sata. Svi će mi se moći javiti, postaviti pitanja, ja ću na ta pitanja odgovarati. Sve će biti uživo, ponavljam, bez ikakvih namještanja. To je jedini pravi način na koji u današnje vrijeme možemo komunicirati sa svojim biračima. Na sve ću odgovoriti, nema nikakvih tajni. Vidjet ćemo tko će prvi odustati, Dok ne padnemo s nogu – vi pitanja, ja odgovor”, kazao je Miroslav Škoro.



Škoro: Imam dokaze i indicije da se tajne službe bave mojom obitelji i sa mnom

“To što je, još nekoliko dana aktualna, predsjednica rekla, skandalozno je jer je to u njezinoj nadležnosti. Zna se što je pod ustavnom ingerencijom predsjednika Republike. Skandalozno je da netko tko je pet godina predsjednica države i svojom je voljom imenovala novog ravnatelja SOA-e, sada izjavljuje da je to organizacija premrežena koruptivnim i inim aktivnostima

Imam dokaze i indicije da su se činile mnoge stvari. Vidjeli ste što se događa kad se stvari plasiraju preko čudnih medija, drugih zemalja pa čudnim kanalima dolaze do nas. VSOA, SOA, paraobavještajno – ako je i paraobavještajno, kako je moguće da ovbavještajna služba dopustila da se pojavi paraobavještajno? Predsjednica mora kazati odkad to zna, kome je prijavila, ona je odgovorna.

A ja ću svoje spoznaje vrlo rado iznijeti na odgovornim mjestima jer su stvarno pretjerali. Mislim da je svim medijima i javnosti jasno kako se ponašalo prema meni i mojoj obitelji.”

Na ponovljeno pitanje, nije želio iznijeti dokaze postupanja protiv njega i njegove obitelji, već je ponovio da će to iznijeti na odgovornim mjestima

“Moj promatrači još nisu dobili akreditacije”

“Ja nisam imputirao da će se dogoditi krađa, samo sam konstatirao”, odgovorio je na pitanja o svojoj izjavi o krađu u izbornoj noći, o kojoj se oglasio i DIP.

“Čak su iz DIP-a poručili da ove godine neće glasati mrtvi. Dakle, postoje indicije da se u prošlosti to događalo. Zaključio sam da moji promatrači još nisu dobili akreditacije. Oni ne mogu biti legitimni promatrači ako nemaju akreditacije. Ne vidim zašto se kaska.”

Nije znao reći koliko točno promatrača nisu dobili akreditacije, ali je rekao da može naknadno pružiti tu informaciju.

Komentari