Čačić: Imamo problema. Tjedan je za nas bio vrlo naporan

Foto: Davor Pongracic/CROPIX

Dinamo će u 25. kolu SuperSport HNL-a sutra od 18:10 gostovati kod Šibenika na Šubićevcu. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Dinama Ante Čačić te je još jednom potvrdio kako u toj utakmici neće moći računati na kapetana Arijana Ademija, prenosi Index.hr

“Nakon tjedna koji je za nas bio vrlo naporan imali smo dva dana odmora. Imamo problema. Neće biti Ademija, a male probleme s ozljedama imaju Dino Perić i Luka Ivanušec. Nakon zadnjeg treninga ćemo znati hoće li biti spremni. Veseli me što se Ivanušec vratio u reprezentaciju. To govori da svaki igrač svojom zaslugom dobije što mu pripada. Veseli i što je pretpoziv dobio Špikić”, rekao je Čačić pa dodao:

“Čeka nas teško gostovanje. Šibenik se bori za ostanak, izmijenili su puno igrača i cijelo proljeće pokazuju kvalitetne igre. Radi se o dobrom i motiviranom domaćinu. Vegetacija nije u punom jeku pa ne očekujem bajan travnjak. Mi se moramo predstaviti u najboljem svjetlu i tražiti tri boda. Ako bude tako, bit ću zadovoljan.”

 



Komentari