Dominik Livaković se u suzama oprostio od suigrača: ‘Dinamo mi je sve! Čuvajte ga!’

Foto: Instagram

Nakon svega što se događalo u Dinamu posebno je emotivno zadnja dva dana. Luka Ivanušec sinoć je u suzama napustio teren te se naklonio navijačima koji su skandirali njegovo ime. Ivanušec je od danas novi član Feyenoorda.

Dinamo se danas velikim brojem fotografija i te 20-minutnim videom na platformi Dinamo plus oprostio i od kapetana Dominika Livakovića koji je novi član Fenerbahčea.

U njemu je Livaković vrlo emotivno pričao što mu znači Dinamo te se zahvalio svima od trenera , stručnog stožera, domara, ali posebno suigračima, navijačima te svom najdražem suigraču Danijelu Zagorcu.

Suza na suzu
U obraćanju navijačima napisao je: “Dolazi trenutak kada riječi postaju suvišne i nastupaju emocije. Nakon sedam nevjerojatnih godina provedenih u GNK Dinamo, osjećam duboku zahvalnost prema svakome od vas. Biti kapetanom ovog kluba, nositi Dinamov dres i braniti njegove boje bila je nevjerojatna čast i privilegija. Svaki trenutak proveden na terenu bio je obogaćen vašom podrškom i strašću koju ste dijelili s nama, bez obzira na sve. Kao mladić došao sam u najveći hrvatski klub i nisam mogao ni sanjati da ću provesti sedam sjajnih godina u Dinamu. Da ću zajedno sa svojim suigračima ispisati novu Dinamov povijest. Dijelili smo zajedno pobjede i poraze, ali vaša vjernost nikada nije posustala. Vaša energija s tribina uvijek nam je davala snagu da se dignemo i borimo do samog kraja.



Video pogledajte OVDJE.

Odlazim s tugom, ali istovremeno s ponosom i zahvalnošću. Odnosim sa sobom uspomene koje će zauvijek biti spremljene u mom srcu. Hvala vam što ste bili uz mene u svim trenucima, bezuvjetno podržavali naš Dinamo i činili cijeli ovaj put nevjerojatnim. Nadam se da će te razumjeti moju odluku da se okušam u novim izazovima. Isto tako iskreno se nadam da ovo nije zbogom, već doviđenja. Neka Dinamo nastavi rasti i blistati, a ja ću uvijek biti vaš navijač, kao što ste vi bili moji. Hvala vam na svemu. Za kraj svoju emociju prema Dinamu mogu izraziti u samo jednoj rečenici: Činiš me sretnim kad tužno je.”

Foto: Instagram

U emotivnom videu gdje se oprašta od suigrača Livaković je posebno emotivan bio s onima s kojima je najduže: Perić, Ristovski, Ivanušec, Petković te na kraj Zagorac. Svima je poručio: “Dinamo mi je sve! Čuvajte ga!”

Dinamo je u jednoj objavi napisao: “Budi ponosan na sve kaj si dao za naš klub! Nikada ti nećemo zaboravit tvoju ljubav i emociju koju si imao za svoj Dinamo! Hvala ti na svemu dragi naš Livi! Pokaži svima ono kaj mi odavno znamo, da si najbolji vratar na svijetu!”

 

Komentari