Novi okršaj! Hajduk i Dinamo igraju za finale kupa, evo gdje možete gledati ovu utakmicu

Foto: Facebook

Nakon što su se sreli na Veliku subotu u prvenstvu, Hajduk i Dinamo su danas ponovno u akciji, ovog puta u polufinalu SuperSport Kupa Hrvatske, u nastavku borbe za trofej koji je Hajduk osvajao u protekle dvije sezone.

S početkom u 19 sati, Dinamo će na Poljudu imati novi izazov nakon što je u ligaškom derbiju slavio s 1:0, golom Brune Petkovića u završnoj fazi prvog poluvremena, dok splitski Bijeli traže podizanje nakon dva uzastopna poraza, onog u derbiju i prije toga protiv Lokomotive, također u prvenstvu na Poljudu.

Dodajmo i da pobjednik Kupa europski put počinje u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Foto: Vojko Basic/CROPIX

Utakmice svi mogu gledati besplatno

U drugom polufinalu u Zagrebu se sastaju Lokomotiva i Rijeka. Riječ je o momčadima koje su u sjajnim formama. O kvaliteti Rijeke govori njihovo prvo mjesto na ljestvici HNL-a, a o Lokomotivinoj podatak da su ove sezone slavili i na Poljudu i na Maksimiru.



Susret u Kranjčevićevoj počinje u 16 sati, a onaj na Poljudu u 19. Podsjetimo da svi utakmice mogu gledati besplatno. Naime, MaxSport će prenositi oba dvoboja na svom kanalu na YouTubeu, a tako će biti i s finalom Kupa. Drugi susret mogu gledati na programu MaxSport 1.

Dinamo na krilima Petkovića svladao Hajduk u velikom derbiju na Poljudu

Komentari