Ancelotti potvrdio da ga želi Brazil. “Oduševljen sam”

Facebook

Brazilski nogometni savez traži novog izbornika koji bi na klupi reprezentacije trebao zamijeniti Titea nakon razočaranja u Kataru. Brazilci su bili favoriti Svjetskog prvenstva, da bi u četvrtfinalu izgubili na penale od Hrvatske iako su vodili 1:0 do 117. minute.

Španjolski mediji već duže vrijeme pišu o tome da su ljudi iz brazilskog saveza bili u kontaktu s Ancelottijem. Realov trener to je danas sam potvrdio na press-konferenciju uoči nedjeljne utakmice protiv Valladolida u 27. kolu španjolskog prvenstva, piše Index.hr.

“Da, istina je da me želi brazilska reprezentacija i to me oduševilo. Presretan sam zbog toga. No, istovremeno želim ispuniti svoju obvezu prema Real Madridu koji zaista volim. Ne mogu sad reći hoću li se umiroviti nakon karijere u Realu. Bit ću ovdje dokle god me žele”, rekao je Ancelotti.

Talijanski stručnjak je na Santiago Bernabeu došao 2021. godine i u svojem drugom mandatu na klupi kraljevskoga kluba osvojio je naslov španjolskog prvaka te Ligu prvaka. S Realom je u prvom mandatu osvojio Kup kralja i Ligu prvaka 2014. godine, prenosi Index.hr



Komentari