Arapi izgubili glavu za Modrićem: Procurila je priča da je dobio fantastičnu, spektakularnu ponudu

Foto: Twitter

Hrvatski kapetan Luka Modrić glavna je tema i dalje. Nakon utakmice protiv Nizozemske procurila je priča da je dobio fantastičnu, spektakularnu ponudu iz Saudijske Arabije tešku čak 600 milijun eura za tri godine.

To je na razini Cristiana Ronalda. Saudijci su doveli njegovog suigrača Karima Benzemu, okupljaju kremu starijih igrača, a Luka bi bio šlag. Kad već nisu uspjeli dobiti Lionela Messija.

Međutim, Modrić je još prije dva mjeseca dogovorio pa i potpisao novi ugovor s Realom i dao ruku Florentinu Perezu, a na press konferenciji u Rotterdam je kazao da mu je žao što Karim Benzema više neće biti s njima. To samo potvrđuje da se vidi u Realu i dalje, unatoč “nemoralnom” zovu s Bliskog istoka, gdje žele napraviti jednu od najjačih liga.

Opet, kako službeno nisi objavili ni on ni Real da ostaje u Madridu, to je plodno tlo za medijska nagađanja. I bit će tako sve dok ne potvrdi svoju sljedeću sezonu.



Saudijci poludjeli i za Kovačićem

Saudijci nisu ludi samo za njim nego i za Mateom Kovačićem, pišu Sportske novosti.

No, Kovačić je sve dogovorio s Manchester Cityjem, utanačio je detalje svojeg ugovora, zna točno koliku će imati plaću, a da bi taj transfer bio realiziran te postao veznjak europskog prvaka pod palicom Pepa Guardiole, ostaje samo da se Građani i Chelsea usklade oko odštete. Sad se čini da je to samo pitanje formalnosti.

Komentari