Arijan Ademi odlučio se oprostiti od dragog dresa: ‘Nedostajat će i kao osoba i kao nogometaš’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski izjavio je da je nogometaš Dinama Arijan Ademi (33) odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru.

Milevski je to rekao u video izjavi povodom pripremnih utakmica protiv Moldavije 22. ožujka i Crne Gore 23. ožujka u Antaliji. “Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija koji je iz osobnih razloga odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru”, kazao je na početku.

Dodao je kako je razgovarao s Ademijem. “Nedostajat će nam i kao osoba i kao nogometaš. Kategoričan je u svojoj odluci”, rekao je izbornik makedonske nogometne reprezentacije.

Ustvrdio je kako Ademiju treba zahvaliti za doprinos reprezentaciji i domaćem nogometu.”Predložili smo da mu organiziramo oproštajnu utakmicu, njegova je odluka hoće li se to dogoditi na utakmici protiv Hrvatske 3. lipnja ili na prvoj utakmici u Skoplju”, rekao je Milevski.



Foto: Ronald Goršić/Cropix

Debitirao među Vatrenima

Veznjak Arijan Ademi rođen je 29. svibnja 1991. u Šibeniku, a za reprezentaciju Makedonije debitirao je 9. listopada 2014. godine protiv Luksemburga, u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2016. godine.

Ukupno je odigrao 33 utakmice i postigao četiri gola. Prethodno je igrao za mlade selekcije Hrvatske u mlađim kategorijama. Igrao je za hrvatske nogometne reprezentacije do 18, do 19, do 20 i do 21 godine. Bio je član i hrvatske A reprezentacije odigravši tri utakmice.

Uhićen navijač koji je držao jezivi transparent s odsječenom glavom Brune Marića: Evo tko je on

Komentari