BAVARSKI DIV KUPUJE MLADU HRVATSKU SENZACIJU (15)! Za gotovo 3 milijuna eura mladi Slavonac seli u Njemačku

Foto: Screenshot/Sportklub

Nevjerojatna vijest dolazi nam s Istoka! Naime, Ljubo Puljić, još uvijek 15-godišnji stoper šampionske U-17 momčadi Osijeka i U-17 reprezentativac Hrvatske svoju će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Bayernu.

Past će i rekordan transfer nekog hrvatskog igrača do 16 godina.

Dakle, prema neslužbenim informacijama Osijek bi za ovog dečka, koji je u Gradski vrt stigao kao 11-godišnjak iz Cibalije, s bonusima trebao zaraditi 2,8 milijuna eura. Do sada je rekord od 2 milijuna eura držao transfer Rocca Žikovića iz Istre 1961 u Red Bull Salzburg.

Pada novi rekord



“Puljićev je transfer već nekoliko mjeseci tretiran kao vrlo izvjestan, samo je bilo pitanje u koji klub. Najveći interes pri tome su pokazali europski velikani Bayern, Barcelona, Juventus i Borussia Dortmund, a mladić se u dogovoru s obitelji, Osijekom i ljudima koji vode brigu o njegovoj karijeri, kako neslužbeno doznajemo, odlučio za Bayern.”, otkrivaju Sportske novosti.

Tako iz Osijeka odlazi već drugi član sjajne generacije koja je protekle sezone osvojila titulu prvaka Hrvatske. Podsjetimo, zimus je iz te generacije na posudbu u Romu otišao Sergej Levak, a prema svemu sudeći ovog ljeta to će biti pretvoreno u transfer. Na njemu bi, pak, Osijek s bonusima trebao zaraditi 1,7 milijuna eura.

KAKO JE ZABIO ZA HRVATSKU MOŽETE POGLEDATI – OVDJE

Komentari