Beljo: Ukoliko se potvrdim u Bundesligi izbornik Dalić neće me zaobići

Foto: Twitter

Mladi hrvatski napadač Dion Drena Beljo ostvario je veliki transfer ove zime, osječki Gradski vrt i HNL zamijenio je za Augsburg Arenu i Bundesligu. Nakon prvih mjesec dana svoje prve dojmove iz Njemačke podijelio je Beljo u razgovoru za portal Vinkulja.hr.

Govorio je Beljo o svom dolasku u Augsburg, uvjetima, usporedbi s HNL-om, rastanku sa Cibalijom, a otkrio je i kada će doći i prvi pogodak ove sezone u Bundesligi.

– Polako, doći će i taj pogodak. Nisam nestrpljiv. Nisam opterećen brojevima, one će doći ako budem radio stvari na pravi način. A spreman sam na to. Osjećam kako napredujem iz dana u dan. Intenzitet igre daleko je iznad HNL-a i to do te mjere da ponekad pomislim kako ovo nije isti sport koji sam trenirao do sada. Ali, nije ovo nešto što ne mogu…

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon još jednog svjetskog prvenstva iz snova i nove medalje čekaju novi izazovi i borba za nove trofeje, u lipnju ove godine je završnica Lige nacija, a Beljo je za vinkovački portal otkrio vidi li se na popisu izbornika Zlatka Dalića:



– U zadnje vrijeme neprestano se provlači teza da Hrvatskoj fali prava devetka. Naravno da se nadam kako ću ja biti taj. Kakav bih to bio sportaš da se ne bih tome nadao. No, nemojmo se zavaravati. Hrvatska u Petkoviću, Livaji, Kramariću…, ima izvrsne napadače. Tu ima još i dosta mladih koji nadolaze i koji će svakako biti dodatna vrijednost. Među njima sam i ja. Ukoliko se potvrdim u Bundesligi izbornik Dalić neće me zaobići, siguran sam u to. Uglavnom, sve je na meni. Stvari su jednostavne, budem li pravi, prilika će doći.

Komentari